Erick Thürmer


Ejerleder til fingerspidserne og ekspert i Kunstig Intelligens samt grøn omstilling

Erick Thürmer, 3. generations ejerleder, ekspert i kunstig intelligens og grøn omstilling, professionelt profilbillede med glad udtryk i ansigtet

Erick bringer en dyb forståelse af, hvordan ledere kan navigere i en verden i forandring og hvordan de kan opbygge robuste organisationer, der kan tackle komplekse udfordringer og stadig drive fremadskuende transformationer.

Som foredragsholder hos StrongMind, leverer Erick indsigtsfulde og engagerende præsentationer, der inspirerer ledere til at tænke nyt og træffe informerede beslutninger. Hans erfaring og ekspertise gør ham til en værdifuld ressource for enhver organisation, der ønsker at styrke deres ledelsesmæssige evner og forberede sig til fremtiden.

Thürmer er en 4. generations virksomhedsejer og leder af Thürmer Tools, en værktøjsvirksomhed med stærke traditioner og en moderniseret tilgang. 

Erick har været med til at vinde priser som “Den Digitale Førertrøje” i 2016 og “ThinkX Award” fra SAP i 2019, han er fakultetsmedlem for Singularity University og er et aktivt medlem af Erhvervsministeriets Disruption Task Force og Børsens Disruptionsråd. 

Han er en markant debattør for små og mellemstore virksomheder, lokal produktion, og den grønne omstilling – set fra et SMV synspunkt. Han anses også som en af landets førende inden for Kunstig Intelligens.

Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere, holder Erick Thürmer årligt over 50 foredrag i ind- og udland, hvor han inspirerer publikum gennem en fascinerende rejse gennem fortid, nutid og fremtid. Erick indeholder en unik blanding af praktisk erfaring og teoretisk viden, som han tager med sig til sine foredrag. Han er en dygtig og engageret taler, der evner at formidle komplekse emner på en enkel og tilgængelig måde, der inspirerer og udfordrer deltagerne.


Foredrag med Erick Thürmer

Fremtidens Ledelse: Kunstig Intelligens og dens indflydelse på små og mellemstore virksomheder.

Er du klar til at tage din virksomhed ind i fremtiden? Dette inspirerence foredrag med den visionære erhvervsleder og AI-ekspert Erick Thürmer, bringer dig godt på vej.

I dette tankevækkende foredrag vil Erick Thümer dele sin indsigt om, hvordan Kunstig Intelligens (AI) og virksomhedsledelse tilsammen former fremtiden for små og mellemstore virksomheder. Forstå hvordan AI påvirker beslutningstagning, strategi, effektivisering af arbejdsprocesser, talentudvikling, medarbejderengagement, global konkurrence og markedsdynamik.

Gennem inspirerende case-studier og praktiske råd, vil du opdage hvordan AI kan integreres på ledelsesniveau og hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger, forbedre produktivitet og styrke din virksomheds konkurrenceevne i en stadig mere digital verden.

Spørg uforpligtende på Erick Thürmer


Få den helt rigtige foredragsholder på