Henrik Røde Jensen


Specialist i netværk og manden bag de amerikanske præsidenters foredragsbesøg i Danmark.

Foredragsholder Henrik Røde Jensen - foredrag om netværk

Mød eventmanden som har fået Barack Obama & Bill Clinton til Danmark. Noget som på papiret ser umuligt ud, men som blev til virkelighed blandt andet pga. Henriks sublime netværk og hans evner til at få dette netværk til at blomstre og blive til langvarige relationer. Henrik elsker at lære fra sig og er en blændende fortæller. Så her er muligheden for at få indblik i, hvordan man kan netværke sig til imponerende resultater og innovation.


Foredrag med Henrik Røde Jensen

Ræk ud! – Udnyt potentialet i dit netværk

Ledere, medarbejdere og iværksættere bruger for lidt krudt på at skabe, udvikle og fastholde relationer og skabe netværk. Disciplinen er stærkt undervurderet og få organisationer forstår at udnytte de enorme muligheder, der byder sig til, når deres ansatte får mulighed for at mestre disciplinen netværk.

I dette foredrag får I en række konkrete råd, der er lette at omsætte til praksis. Henrik viser, på levende vis, hvordan han med kontinuerligt og vedholdende netværksarbejde har skabt sig et stærkt dansk og internationalt netværk. Han gør det klart, hvorfor det er essentielt, at vi tør række ud til andre, og hvorfor det er vigtigt, at vi ikke bare skaber nye relationer, men forbinder dem i et egentligt netværk. Uden sit netværk er Henrik begrænset og middelmådig. Med sit netværk kan alt stort set lade sig gøre.

Foredraget er krydret med storytelling om blandt andet de amerikanske præsidenter.

Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og kan tilpasses til deltagergruppen, hvad enten den består af ledere, medarbejdere, selvstændige eller medlemmer af formelle netværk. Indholdet er baseret på Henriks bestsellerbog ”RÆK UD – udnyt potentialet i dit netværk”. I forbindelse med dette foredrag kan bogen “RÆK UD” tilkøbes signeret til alle deltagere – endda til specialpris!

Henrik Røde Jensen holder foredrag om: 

,

Spørg uforpligtende på Henrik Røde Jensen


Få den helt rigtige foredragsholder på